Ο Δήμαρχος που πολεμάει τον αθλητισμό στην ίδια του την πόλη! Τον γνωρίζετε;

Αυτά που δεν τολμάει να κάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας για τον αθλητισμό και τους αθλητές, τα κάνουν μόνα τους τα σωματεία της πόλης. Για ακόμα μια φορά, ένα σωματείο, όπως είναι η Ένωση Αμφιάλης, κάνει πράξη αυτό που θα έπρεπε να κάνει η δημοτική αρχή, η οποία όμως ακούει για αθλητισμό και το βάζει στα πόδια!

Είναι γνωστό άλλωστε πλέον, μετά απο τόσα χρόνια στο κεφάλι του Δήμου, ότι ο Δήμαρχος και η παράταξη του έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον αθλητισμό, τον οποίο και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Εκτός βέβαια αν τους βολεύει να τα έχουν καλά μόνο με τις ομάδες που έχουν δικούς τους ανθρώπους μέσα στα συμβούλια.

Λίγα λόγια για τους απινιδωτές στα γήπεδα

Πριν απο αρκετό καιρό όταν σωματείο της περιοχής κατήγγειλε στον ίδιο τον Χρήστο Βρεττάκο, ότι ο απινιδωτής που υπάρχει στα γήπεδα και η λειτουργία του είναι να σώζει ζωές, βρίσκεται κλειδωμένος με λουκέτο σε ένα ντουλάπι, στο ιατρείο του γηπέδου, το οποίο και αυτό είναι κλειδωμένο και χωρίς φυσικά γιατρό, ο Δήμαρχος της πόλης είχε πει την φοβερή ατάκα, πάρτε με τηλέφωνο να έρθω αμέσως να σπάσω την πόρτα!

Αθλητισμός και εγκατάλειψη

Πραγματικά η εγκατάλειψη της Δημοτικής αρχής, στον αθλητισμό και τα γήπεδα, δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Χρειάστηκαν δύο θητείες για να έρθει τώρα ο Δήμαρχος να μας πει ότι έφτιαξε το γήπεδο 5Χ5 στο Σελεπίτσαρι, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης, ανοικτά ή κλειστά είναι στο έλεος του θεού!

Για να μην πούμε για το γεγονός, ότι αντί να δημιουργήσει νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις, απλά, καταργεί και τις ήδη υπάρχουσες! Αφήστε που για να αθληθεί κάποιος στην πόλη του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά ενεργός αθλητής σε κάποιο σωματείο, αφού έχει παραχωρήσει τα γήπεδα σε αυτά, χωρίς να έχει προβλέψει κάτι για τους δημότες που στην τελική ανάλυση τα πληρώνουν απο την τσέπη τους.

Γήπεδο Δραπετσώνας εγκατάλειψη και εκεί

Αφού γράψαμε για το δέντρο στο Γήπεδο της Δραπετσώνας, αφού σου αποκαλύψαμε την αδιαφορία σου και το πόσο επικίνδυνοι είστε που πάνω απο ένα χρόνο έχετε αφήσει τον παλιό τάπητα να γίνει χώρος ποντικών και χωματερή, τώρα σου δείχνουμε ακόμα χειρότερα πράγματα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα σου παρουσιάσουμε το πραγματικό σου έργο, δίπλα ακριβώς απο τα Λιπάσματα! Στο Δημοτικό Γήπεδο Δραπετσώνας Ι Βάζος, ξανά θα σου αποδείξουμε ότι δεν έχεις προσφέρει τίποτα, αντιθέτως το μόνο έργο που αφήνεις στον αθλητισμό, είναι καταστροφές

Δήμαρχε ιδού τα έργα σου!

Δήμαρχε, το Πρεσσώφ δεν είναι ιδιοκτησία σου

Στο Πρεσσώφ για να μπορέσει κάποιος να αθληθεί, μπορεί να το κάνει μόνο σε ένα γήπεδο μπάσκετ και σε ένα γήπεδο χάντμπολ-ποδοσφαίρου και στο τελευταίο μόνο αν δεν γίνεται κάποια κοινωνική εκδήλωση!

Στο Πρεσσώφ ο Δήμαρχος έχει παραχωρήσει τα υπόλοιπα γήπεδα, καθώς και τα αποδυτήρια σε σωματείο τένις, χωρίς να έχει προβλέψει τίποτα για τους δημότες!

Δεν σε θυμάμαι Δήμαρχε να ήσουν παρών όταν όλοι εμείς οι κάτοικοι του Αγίου Μηνά είχαμε πρωτοστατήσει στο να πάρει ο Δήμος το μετέπειτα Πρεσσώφ, απο την ΔΕΗ.

Τώρα με ποιο σκεπτικό “χαρίζεις” τα περισσότερα απο τα 22 στρέμματα του σε σωματείο χωρίς να αφήνεις τους δημότες να αθληθούν.

Το παραμύθι με τα Λιπάσματα

Ακόμα και στον πολυχώρο των Λιπασμάτων που υποτίθεται ότι είναι ελεύθερος χώρος για να αθληθεί κάποιος, ακούστε ακούστε, πρέπει να κλείσεις ραντεβού!!

Ο αθλητισμός για τον Δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Αθλητισμού, είναι κάτι που δημιουργεί προβλήματα, εκτός και αν του φέρνει ψήφους. Εκεί όχι μόνο κάνει τα χατίρια των διοικούντων, αλλά μοιράζει απλόχερα ότι του ζητήσουν.

Δήμαρχε, αντί να χαρίζεις χρήματα όπως μαθαίνουμε, δεξιά και αριστερά, αντί να χαλάς εκατομμύρια σε συναυλίες στα λιπάσματα κάθε καλοκαίρι, προσπαθώντας να μας πείσεις ότι η νέα τσιμεντούπολή που έφτιαξες στην Δραπετσώνα, μέσα στα καζάνια της HEC-OIL ΟΝΕ, είναι δικό σου δημιούργημα, καλό θα είναι, αν βγεις ξανά, να τα χαλάσεις στον Δήμο σου και όχι στις τσέπες ξένων.

Το σκεπτικό άρτος και θεάματα, ή επειδή είσαι και δάσκαλος πιο σωστά «άρτον και θεάματα» χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πολιτικής εξαθλίωσης ενός λαού, που αρκείται μόνο σε εφήμερες απολαύσεις – διασκεδάσεις, τις οποίες βεβαίως παρέχουν οι πολιτικοί προς αποτροπή της προσοχής των πολιτών από την κακή κατάσταση των πραγμάτων που δεν έχουν σκοπό να διορθώσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles