Άλλο Κερατσίνι, άλλο Δραπετσώνα, έτσι δεν είναι; Γιατί αυτό δείχνει ξανά με την στάση του!!

Με το καλημέρα και πριν προλάβει να κοπάσει το πανηγύρι που έστησε επειδή κέρδισε τον Δήμο, παίρνοντας ναι μεν μεγαλύτερο ποσοστό απο την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά έχοντας χάσει 3,300+ ψήφους, ο Δήμαρχος έδειξε για μια ακόμα φορά πως βλέπει το Κερατσίνι και πως την Δραπετσώνα!

Η εντολή που έδωσε για να φύγουν απο τους δρόμους οι αφίσες που παράνομα έστησε φαίνεται ότι είχε ισχύ μόνο για το ένα κομμάτι του Δήμου, αυτό του Κερατσινίου!

Εκεί τα συνεργεία του Δήμου τις έκαναν φύλλο και φτερό και μάλιστα το επόμενο βράδυ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το άλλο κομμάτι του Δήμου!! Για εκείνο το κομμάτι που κάνει πορείες και σκίζει τα ιμάτιά του, όπου βρεθεί και όπου σταθεί και που όπως διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά κάνει τα πάντα για να καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής των πολιτών!!

Εκεί οι αφίσες στέκονται αγέρωχες, για να θυμίζουν ότι βγήκε ξανά Δήμαρχος και σε αυτή την πόλη που την έχει αφήσει στο έλεος της, ένα έλεος που ο ίδιος προκάλεσε, μαζί με την βοήθεια φυσικά του προκατόχου του, αφού ο ίδιος που έβαλε την υπογραφή για να παραμείνουν στην θέση τους τα καζάνια κάτι που κανένας δεν τόλμησε να του καταλογίσει στην προεκλογική περίοδο!

Αντί να μαζέψει τις αφίσες που έβαλε παράνομα σε όλο τον Δήμο, προτίμησε να τις κατεβάσει μόνο απο το Κερατσίνι, και την ίδια ώρα άφησε όλες τις υπόλοιπες μαζί και τα προεκλογικά περίπτερα των άλλων υποψηφίων για να δείξει τι;;;

Υ.Γ. Τώρα που έγινε Δήμαρχος ξανά, καλώς ή κακώς, να μας πει στα ίσα και τι έχει υπογράψει για τα καζάνια, και φυσικά τι σκοπεύει να κάνει, αν και ξέρουμε πλέον όλοι ότι δεν θα κάνει τίποτα. Άλλωστε αμφιβάλουμε αν κατάλαβε ότι απο τα ψέματα του, έχασε τις 3300 ψήφους! – 3300 ψήφους λιγότερες πήρε ο Δήμαρχος με την αποχή μάλιστα να φτάνει στο 60%!

Υ.Γ.2. Εμείς θα είμαστε εδώ για να δείχνουμε τα πάντα, χωρίς πολιτικά χρώματα, για την πόλη που αγαπάμε. Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές δεν μπορεί να μας κατηγορήσει κανένας ότι έχουμε σκοπό να βγει άλλος Δήμαρχος. Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα που αξίζει στα παιδιά μας…και όχι στο συμφέρον και στο κεφάλαιο, έτσι δεν είναι Δήμαρχε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles