Δραπετσώνα: Δέντρο έπεσε στο Γήπεδο της Δραπετσώνας, αλλά…όλα καλά!

Ένα ακόμα περιστατικό αμέλειας και αδιαφορίας από τους υπευθύνους της Δημοτικής αρχής έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη που έχει δημοτική αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος για τον αθλητισμό στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.

Αυτή τη φορά, ένα νέο περιστατικό δημοτικής αδιαφορίας έλαβε χώρα, στο Γήπεδο της Δραπετσώνας “Βάζος”, όπου ένα δέντρο κυριολεκτικά ξεριζώθηκε και κατέληξε στο έδαφος!

Το ευτύχημα σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν υπήρχαν άτομα  παρόντα την ώρα που έγινε το συμβάν μέσα στο γήπεδο στο οποίο όπως είναι γνωστό πολλές ομάδες της Δραπετσώνας προπονούνται με αποτέλεσμα από τύχη να μην κινδυνεύσει κάποιο μικρό παιδί.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι ότι το δέντρο παραμένει στο σημείο παρότι έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενώ όπως αναφέρει ποδοσφαιρικός παράγοντας της περιοχής για τις συνθήκες ασφαλείας του γηπέδου σε ιστοσελίδα όλα λειτουργούν στον αυτόματο.

«Ποιες συνθήκες ασφαλείας; Εδώ μιλάμε για εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης και πλήρους αδιαφορίας, για τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο δεν υπάρχουμε εμείς εδώ, το γήπεδο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση»!

Στα NeaKeratsiniou, θα αναδείξουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο τόσο με τις ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις που όλα λειτουργούν στον αυτόματο κυριολεκτικά και με τις περίεργες, θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε αγάπες, που τρέφει η δημοτική αρχή προς συγκεκριμένα πρόσωπα και αθλητικά σωματεία!

Related Articles

Latest Articles