Πήρατε χαμπάρι ποιοι νίκησαν σε αυτές τις εκλογές;

Ξεκινάμε με αυτό που δεν θέλει κανείς να παραδεχτεί σε αυτή τη χώρα, γιατί πολύ απλά δεν βολεύει. Ξεκάθαρος νικητής ήταν η αποχή! Το 70% πήγε για καφέ και το 30% έβγαλε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη.

Τώρα αν ρωτήσετε ποιοι κέρδισαν στις εκλογές, θα σας πούμε πως νικητές αναδείχθηκαν οι “Μπέοι” και δεν μιλάμε μόνο για τον Δήμαρχο του Βόλου, αλλά για όλους εκείνους του “Μπέους”που έχουν το ίδιο σουλούπι, είτε είναι άνθρωποι της νύχτας, είτε ακόμα και δάσκαλοι!

Εκείνοι οι “Μπέοι” που είναι άξια παιδιά της σχολής των παλιών Ψωμιάδηδων της Θεσσαλονίκης και εν συνέχεια της Φάρμας. Τι το ξεχωριστό έχουν αυτοί;

Οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες νομίζουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Λατρεύουν να μιλούν για τον εαυτό τους, μιλάνε χωρίς φραγμούς και ηθική και νομίζουν ότι είναι “άντρες” περισσότερο απο άλλους.

Δεν χρειάζεται να πούνε πολλά πράγματα, απλά αντρίλα να βρωμίσει ο χώρος και όλα καλά! Φυσικά αυτό το κάνουν γιατί έχουν την θέση. Μέχρι να πάρουν την θέση είναι όλοι γλυκόλογα, ντομπροσύνη και τάζουν περισσότερα απο αυτά που μπορούν να κάνουν!

Μόλις βγούνε, τα γλυκόλογα μετατρέπονται σε μαγκιά και φυσικά κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι εκείνοι και μόνο εκείνοι έχουν το δίκιο!

Σε αυτό βέβαια την ευθύνη την έχει ο απλός πολίτης! Πολύ απλά γιατί έχει μάθει να είναι δουλοπρεπής, επιδοματάκιας και να περνάει καλά με ηλίθια θεάματα!

Πούλησε του παραμύθι, άρτο και θεάματα, μια συνέντευξη στην τηλεόραση, μερικά κοσμητικά επίθετα που θα έκαναν ακόμα και την μητέρα τους να κοκκινίζει και τότε θα νομίσει ότι είσαι κάτι σημαντικό.

Αυτοί οι ίδιοι είναι που θέλουν έναν δήμαρχο που θα δηλώνει πάντα παρών, ακόμη κι αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης θα τα έχει δημιουργήσει ο ίδιος!!!

Έναν δήμαρχο που θα μιλάει σαν τραμπούκος , θα βγαίνει σαν ψευτόμαγκας στην κάμερά του για να παίξει τον ρόλο του μάγκα Δημάρχου, ο οποίος θα υποσχεθεί ξανά ότι θα είναι δίπλα μας.

Την ίδια ώρα δεν θα κάνει τίποτα, για όλα θα φταίνε οι άλλοι και φυσικά το νταηλίκι θα είναι η μόνη επιλογή όταν δεν θα έχει να πει κάτι άλλο….ή όταν δεν θα μπορεί να πει κάτι άλλο!!

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, σήμερα Δευτέρα 09 Οκτωβρίου, μερικές ώρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η μεγαλύτερη τάση αναζήτησης στην μηχανή της Google, είναι η εξής:

Σταυροί δημοτικών συμβούλων

Με λίγα λόγια στην Ελλάδα, μας νοιάζει πόσους σταυρούς πήρε ο γνωστός μας, για να δούμε τι θα του ζητήσουμε, την ώρα που το 2% του πληθυσμού της Ελλάδας κατέβηκε στις εκλογές για να προσφέρει!!!

Απαξίωση, το μεγαλείο μας ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles