Λεωνίδας Μανωλάκος: Ένα άξιο παιδί του Πειραιά που σκοπό έχει μόνο να προσφέρει

Ο Λεωνίδας Μανωλάκος είναι ένας πραγματικός Πειραιώτης, ένα άξιο παιδί της Μάνης, μεγαλωμένος στα Μανιάτικα του Πειραιά. Απο τα πιο ικανά ανώτερα στελέχη του Λιμενικού σώματος, ο Λεωνίδας Μανωλάκος υπηρέτησε σε καίριες θέσεις του Λιμενικού Σώματος και αποστρατεύτηκε μετά την επιτυχημένη θητεία του ως Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.

Ο Υποναύαρχος ΛΣ ε.α. Λεωνίδας Μανωλάκος μας ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Μανωλάκος

Είμαι ο Λεωνίδας, ο φίλος σας, και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί μας αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια στις γειτονιές του Πειραιά.

Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα σε μια λαϊκή οικογένεια στα Μανιάτικα. Ο πατέρας μου, τσαγκάρης στο επάγγελμα, έμαθε σε εμένα και τον αδερφό μου το Νίκο, να αγωνιζόμαστε και να μοχθούμε για τους στόχους μας, ενώ όντας ο ίδιος κωφάλαλος, μας δίδαξε να σεβόμαστε το διαφορετικό και να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να ανακύψουν.

Η αέναη πάλη έγινε γρήγορα τρόπος ζωής για εμένα, αρχικά ως αθλητής του Ολυμπιακού στην πυγμαχία και στη συνέχεια ως πάλη με τους ανέμους και τα κύματα της θάλασσας, όταν αποφοίτησα από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και στη συνέχεια από τη σχολή Ναυτικών Δοκίμων του Λιμενικού Σώματος.

Η πιο δύσκολη πάλη, όμως, και ταυτόχρονα η πιο σημαντική μάχη ήταν με τις φουρτούνες της ζωής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000, όταν σαν λιμενάρχης Πάρου κληθήκαμε με τους συνεργάτες μου να συντονίσουμε τη διάσωση των ναυαγών του Express Samina, έχοντας στο πλευρό μας τους γενναίους εθελοντές αλιείς, ενώ αργότερα ως κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά βρισκόμουν νυχθημερόν ο ίδιος στο λιμάνι και δεν έφευγα αν δεν έλυνε και ο τελευταίος κάβος.

Για ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω: Ακόμη κι όταν έφτασα στους ανώτατους βαθμούς του λιμενικού σώματος, δε λησμόνησα ποτέ τη λαϊκή μου καταγωγή και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Το τελευταίο το ξέρετε καλά, αφού το τηλέφωνο, το γραφείο, το σπίτι και η καρδιά μου ήταν πάντα ανοιχτή για όλους εσάς, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ήμουν συμπαραστάτης του αδελφού μου Νίκου κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας στον Α’ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, ποτέ δεν κρύφτηκα, ούτε και χρησιμοποίησα κάποιον διάμεσο στη μεταξύ μας επικοινωνία.

ΕΠΕΙΔΗ στον Πειραιά γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα,

ΕΠΕΙΔΗ στον Πειραιά είναι όλος μου ο κόσμος,

ΕΠΕΙΔΗ πονάω τον τόπο μου, τον απλό κόσμο του Πειραιά και αγωνιώ για το μέλλον των παιδιών μας,

αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά Νίκος Χαρδαλιάς, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής, με τον συνδυασμό Αττική Μπροστά .

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

Με αγάπη κοντά σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles