Τάσος Μύτογλου: Εντυπωσιακή παρουσίαση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ενωμένοι Πολίτες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Αναστάσιος Μύτογλου το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:30 μ.μ., στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ενωμένοι Πολίτες.

Ανοίγοντας την πύλη προς το μέλλον της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Τάσος Μύτογλου, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Λαού, αφήνοντας τους πολίτες με την καρδιά τους γεμάτη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023, η Πλατεία Λαού του Κερατσινίου γέμισε ανθρώπους που είχαν πεινάσει για αλλαγή και ανανέωση. Κάτοικοι της πόλης, νέοι και παλαιότερες γενιές, συγκεντρώθηκαν εκεί για να ακούσουν το όραμα του Τάσου Μύτογλου και την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν εντυπωσιακές. Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί σε έναν χώρο συνάντησης, ελπίδας και αλλαγής. Στην πρώτη του ανοικτή προεκλογική ομιλία, ο Τάσος Μύτογλου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και τις λύσεις που προτείνει.

Μίλησε για την ανάγκη για διαφάνεια στην δημοτική διοίκηση, για την αναβάθμιση των υποδομών και την προώθηση του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.Οι πολίτες ακούγοντας τις προτάσεις του Τάσου Μύτογλου ανταποκρίθηκαν με θερμά χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Το μήνυμα που έδωσε ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, το απόγευμα της Τρίτης, ήταν μεγάλο και όπως όλα δείχνουν, ο Τάσος Μύτογλου και ο συνδυασμός του αντιπροσωπεύουν την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο για το Κερατσίνι-Δραπετσώνα.

Οι εντυπωσιακές εικόνες από αυτήν την προεκλογική συγκέντρωση μας υπενθυμίζουν ότι η δύναμη του λαού είναι ανίδεη και ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.

Related Articles

Latest Articles