Ο Χρήστος Βρεττάκος παρουσίασε επίσημα το ψηφοδέλτιο του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ»

Ο Δήμος ΚερατσινίουΔραπετσώνας έχει μπει ήδη σε προεκλογική περίοδο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο να παρουσιάζει την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου, επίσημα τον συνδυασμό του «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» καθώς και τους 87 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην Πλατεία Κύπρου, με πολλούς πολίτες να παραβρίσκονται και να εκφράζουν τη στήριξή τους, στον Δήμαρχο και τον συνδυασμό του.

Ο Δήμαρχος, που έχει υπηρετήσει τον Δήμο σε δύο θητείες, επισήμανε την αφοσίωσή του στην πόλη και τους πολίτες της και ζήτησε την ψήφο των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας για ακόμα μια φορά.

Τα Neakeratsiniou.gr έδωσαν το παρών στην εκδήλωση απ’ όπου σας μεταφέρουμε φωτογραφικό υλικό, αλλά και ένα μικρό βίντεο για να πάρετε μια γεύση απο αυτά που έγιναν στην Πλατεία Κύπρου.

Σχόλια δεν θα κάνουμε για το αν ήταν μεγαλειώδης και επιτυχημένη η συγκέντρωση, εμείς απλά καλύψαμε το γεγονός και σας μεταφέρουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά και το οποίο πάντα πρέπει να το λαμβάνουν όλοι υπόψη τους, είναι ότι ο Δήμαρχος είναι πάντα το φαβορί στις εκλογές, ακόμα και όταν πολλοί τον θεωρούν χαμένο.

Όλοι όμως θα κριθούν στην κάλπη, είτε είναι νέοι υποψήφιοι, είτε Δήμαρχοι γι΄αυτό μην βγάλετε συμπεράσματα για τίποτα!

Related Articles

Latest Articles