Συνέντευξη Φώτης Βολονάκης Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ενωμένοι Πολίτες

Ο Φώτης Βολονάκης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον συνδυασμό του Τάσου Μύτογλου Ενωμένοι Πολίτες.

Γέννημα θρέμμα Κερατσινιώτης, μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει στην πόλη μας. Είναι σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος με 25ετή καριέρα και μάλιστα είναι εκπαιδευτής σκύλων των ειδικών δυνάμεων.

Είναι όμως και ένας ταλαντούχος προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος Διπλώματος UEFA A και γνώστης του αθλητισμού. Είχαμε την χαρά και την τιμή να βρεθούμε και να μιλήσουμε μαζί του σε μια συνέντευξη την οποία και σας παρουσιάζουμε.

Φώτης Βολονάκης

Φώτης Βολονάκης – Συνέντευξη

Κύριε Βολονάκη, κατεβαίνετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2023. Τι σας ώθησε, ώστε να πάρετε αυτήν την απόφαση;

Κατεβαίνω δεύτερη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και με ώθησε η αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και θέλω να δω μια βελτιωμένη πόλη στην οποία μεγάλωσα και ζω ακόμα!!

Ποια είναι η θέση σας σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την HEC-OIL ONE και σκοπεύετε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το τεράστιο αυτό πρόβλημα;

Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την HEC-OIL ONE αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι δυστυχώς η μολυσμένη ατμόσφαιρα που δημιουργεί και για αυτό μιλάω με γεγονότα όπως οι μετρήσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η έρευνα που έκανε ειδικό εργαστήριο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», που σαφώς καταδείκνυαν τα επεισόδια δυσοσμίας όσο και τις υψηλές τιμές βενζολίου όπου η πηγή προέλευσης ήταν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Oil One. Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η άμεση απεγκατάσταση της Oil One απ’ την περιοχή μας και η εγκατάσταση της σε κάποια άλλη περιοχή όπου δε θα έχει κατοίκους.

Ποιες είναι οι βλέψεις σας ώστε να βοηθήσετε τον κλάδο του αθλητισμού καθώς είστε και προπονητής ποδοσφαίρου. Κατά πόσο πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξει άμεση βελτίωση στις εγκαταστάσεις της περιοχής;

Οι βλέψεις μου για τον αθλητισμό είναι μεγάλες και θα παλέψω με όλη την δύναμη μου και τις γνώσεις μου για να το πετύχω! Το πρώτο μου μέλημα θα είναι άμεσα να δοθούν χρήματα για να επισκευαστούν αλλά και να φτιαχτούν νέα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ που αγαπάνε όλα τα παιδιά από μικρή ηλικία! Μπορεί να υπάρξει άμεση βελτίωση στις υποδομές του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ αν βάλουμε τις ομάδες που χρησιμοποιούν τα γήπεδα και τα εκμεταλλεύονται να είναι υπεύθυνες και υπόλογες!

Τι πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας σχετικά με τον πολυχώρο των Λιπασμάτων σε περίπτωση που θα εκλεγείτε νέα δημοτική;

Στο μυαλό μου τον πολυχώρο λιπασμάτων δε θα τον άλλαζα αλλά θα προσπαθούσα να τον εκμεταλλευτώ καλύτερα ώστε να βγάζω κάποιο καλό εισόδημα προς τον δήμο με αποτέλεσμα να μείωνα και τα δημοτικά τέλη.

Που πιστεύετε ότι έχει αποτύχει η τωρινή Δημοτική αρχή και γιατί έχει γίνει αυτό;

Δεν είμαι εγώ εδώ για να κρίνω που έχει αποτύχει και που έχει πετύχει η δημοτική αρχή και να πετάω λάσπη στον αντίπαλο. Κατεβαίνω για να φτιάξω και να δώσω πράγματα εγώ στο Δήμο μας!

Γιατί να σας εκλέξουν ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο οι συνδημότες σας; Πού διαφοροποιήστε έναντι των άλλων υποψηφίων;

Θα ήθελα να με ψηφίσουν οι συνδημότες μου γιατί ότι κάνω το κάνω χωρίς να έχω απαίτηση να πάρω ένα ευρώ από το δήμο, διότι έχω την δουλειά μου. Εδώ και 25 χρόνια, είμαι Σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος εκπαιδευτής σκύλων των ειδικών δυνάμεων.

Η γνώση και η αγάπη που έχω για τα ζώα και ειδικά για τα σκυλιά είναι μεγάλη και να είσαστε σίγουροι πως αδέσποτο στο δρόμο δε θα υπάρχει και αν υπάρξει αυτό θα έχει πάντα κάπου τροφή και νερό.

Ο τελευταίος λόγος που θα ήθελα να με ψηφίσουν οι συνδημότες μου αφορά τον αθλητισμό επειδή τυχαίνει να είμαι και Προπονητής ποδοσφαίρου απο το 2015 με δίπλωμα UEFA A και έχω δουλέψει σε ακαδημίες με παιδιά. Ξέρω πολύ καλά που ακριβώς πονάμε σαν Δήμος και εκεί θέλω να ρίξω το βάρος και να προσφέρω!

Διαβάστε το βιογραφικό του Φώτη Βολονάκη

Φώτης Βολονάκης

Είμαι ο Φωκιων Βολονάκης. Ολοι βέβαια με ξέρετε ως Φώτη και θα σας κάνω μια περίληψη του βιογραφικού μου και για τον σκοπό και τον στόχο που έχω και κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ στον Άγιο Μήνα και τα 45 χρόνια της ζωής μου.

Έχω την τιμή να είμαι γιος του Νικηφορου και της Πελαγίας δύο αξιέπαινων γονέων, που σε όλη τους την ζωή ήταν δίπλα μου!

Με δίδαξαν με την στάση τους να σέβομαι να αγαπώ τον εαυτό μου και τον συνάνθρωπο, να προσφέρω όπου μπορώ και να αγωνίζομαι για να καταφέρω να πετύχω τον κάθε στόχο που έβαζα.

Στα πλαίσια αυτά εδώ και 14 χρόνια είμαι παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα που μου έχει χαρίσει δυο καταπληκτικά παιδιά τον γιο μου Νικηφόρο 11 ετών και την κόρη μου Μαρία Πελαγία 4 ετών !

Υπηρετώ στο Λιμενικο Σωμα 25 χρονια με το βαθμο του Σημαιοφόρου ως εκπαιδευτής στις ειδικές δυνάμεις με την ειδικότητα του Εκπαιδευτή σκύλων ανίχνευσης!!

Παράλληλα με την δουλειά μου απο το 2015 επειδή έπαιξα ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στον ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ -με παιχταράδες- ασχολήθηκα με την προπονητική στο ποδόσφαιρο και έχω αισίως πια το ανώτατο δίπλωμα UEFA A και σε αυτόν τον τομέα γιατί μου αρέσει η γνώση και όχι η προπονητική του Internet !!

Μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και χρίσματα λοιπόν δέχθηκα την πρόταση του Τάσου Μύτογλου αφού μεγαλώσαμε μαζί στην ίδια γειτονιά να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δίπλα του!

Μέλημα και σκοπός της ζωής μου ειναι να οδηγήσουμε τα παιδια να αγαπήσουν το παιχνίδι και τον αθλητισμό!!

Επίσης η αγαπη και τεχνογνωσία που έχω σε θέματα συμπεριφοράς,σίτισης υγιεινής και ευζωίας θα αλλάξει ριζικά το μέλλον των αδέσποτων ζώων που έχουμε σαν Δήμος.

Υπόσχομαι λοιπόν να γίνω η φωνή του κάθε γονέα και να κάνω τα πάντα για να έχουμε χαρούμενα και ευτυχισμένα παιδιά μέσα στον αθλητισμό .

Και πιστέψτε με θα το καταφέρω με πιο πολλά και ανακαινισμένα γήπεδα .

Ας παλέψουμε λοιπόν μαζί για μια πιο όμορφη και ανθρώπινη πόλη κ μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles