Καταγγελία αναγνώστριας για τον πολυχώρο των Λιπασμάτων και την πολιτική του Δήμου! Απίστευτα πράγματα

Όταν έχεις καβαλήσει ένα καλάμι το οποίο μεγαλώνει διαρκώς, αφήνεις να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Εμείς σας το έχουμε γράψει πολλές φορές, απο την πρώτη μέρα που βγήκαμε “στον αέρα”.

Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά, έχουν πρόβλημα με τον αθλητισμό και τον χρησιμοποιούν όπως βολεύονται και όχι προς όφελος των δημοτών!

Δήμαρχε σε προηγούμενο άρθρο μας, σου είχαμε γράψει ότι το Πρεσσώφ δεν είναι ιδιοκτησία σου, τώρα θα στο πούμε και για τα Λιπάσματα!! Αρκετά!!

Διαβάστε τι απίστευτο μας κατάγγειλε το βράδυ του Σαββάτου με email, αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας και δημότης του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνα, για τα απίστευτα πράγματα που κάνει ο Δήμος με την έγκριση βέβαια του άρχοντα της πόλης.

Τι μας έγραψε στην καταγγελία της η αναγνώστρια

Σάββατο απόγευμα και τί πιο εύλογο να μαζευτούν οι παρέες να παίξουν ένα μπασκετάκι ή ένα ματσάκι ποδοσφαιρικό . Να παίξουν τα παιδιά, να εκτονωθούν, να βγουν έξω από το σπίτι, να μην είναι μπροστά απο τις οθόνες και τους υπολογιστές!

Λάθος!!! Στον δημοτικό πολυδιαφημισμένο πάρκο δεν μπορείς. Για να βρεις ελεύθερα τα δημοτικά γήπεδα πρέπει να το παίξεις “κορώνα-γράμματα”! Γιατί γίνεται αυτό;

Γιατί σε δημοτικό , δημόσιο χώρο μπορείς να “κλείσεις” για ιδιωτική σου χρήση τα δημοτικά γήπεδα γιατί έχεις τα γενέθλια του παιδιού σου!!! Κι όσο ευχάριστο είναι αυτό σαν γεγονός, τόσο δυσάρεστο είναι για όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Για τα παιδιά του Δήμου μας, που θέλουν να αθληθούν στα κοντινά γήπεδα το Σάββατο και την Κυριακή που έχουν ελεύθερο χρόνο, πρέπει μόνο απο τύχη να τα βρουν ελεύθερα.

Πηγαίνεις να παίξεις λοιπόν στον πολυδιαφημισμένο χώρο στα Λιπάσματα, και σου λένε, “πρέπει να φύγεις γιατί είναι κλεισμένο το γήπεδο για παιδικό πάρτυ”!!!!

Κύριοι εκεί στο δήμο, έχετε “χάσει λίγο τη μπάλα” όπως το λέμε λαϊκά. Εν αρχή λοιπόν θα πρέπει και ο Δήμος να σέβεται τους δημότες του ώστε να μένουν τα γήπεδα ανοιχτά για όλα τα παιδιά.

Όταν ο γονέας επιλέγει να κάνει το πάρτυ του παιδιού του σε δημόσιο χώρο, θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι ο χώρος ανήκει σε όλους.

Διαφορετικά “αγαπητέ” δήμαρχε και γονέα, υπάρχουν και οι ιδιωτικοί χώροι που μπορείς να απευθυνθείς για να γιορτάσεις και να πληρώσεις ιδιωτικά γήπεδα για κάθε εκδήλωση αν θέλεις να έχεις την ησυχία σου!

Είμαστε ΟΛΟΙ δημότες και πληρώνουμε τα τέλη του δήμου μας κανονικά. Πώς ιδιωτικοποιείς τους χώρους άθλησης;

Άρα μπορούμε να κλείσουμε και την παιδική χαρά, τα υπόλοιπα κλειστά ή ανοιχτά γυμναστήρια του Δήμου και βέβαια ολόκληρο τον πολυχώρο για γενέθλια, γάμους και βαφτίσεις;

Παρακαλώ πολύ για την αυτούσια δημοσίευση

Ετοιμαστείτε και για μια αποκάλυψη βόμβα που πρόκειται να σας κάνουμε την Δευτέρα σε ένα ρεπορτάζ που θα προκαλέσει σάλο.

Για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή αποδεικνύει την ανικανότητα της και καταφέρνει να γελοιοποιήσει τον Δήμο για μια ακόμα φορά! Μείνετε συντονισμένοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles