Έκτακτο ανακοινωθέν: Με κουβάδες το Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας (φωτο-video)

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη, που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στα social media και την τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, η Ελένη Δαβγιώτη-Ρούκουνα, με ανάρτηση της στο Facebook, αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την σημερινή (06/09) βροχή το Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν τη σοβαρή κατάσταση πλημμυρίσματος μέσα στο δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Κ. Βρεττάκο να εμφανίζεται με κουβάδες να συγκεντρώνει τα νερά από την αίθουσα.

Στην ανάρτησή της, η Ελένη Δαβγιώτη-Ρούκουνα δεν δίστασε να κάνει και ένα καυστικό σχόλιο, καταγγέλλοντας την κακή διαχείριση του προβλήματος από τη δημοτική αρχή.

Τι αποκάλυψε στην ανάρτηση της

“Καμαρώστε τον Δήμαρχο Κ. Βρεττάκο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με κουβάδες μαζεύει τα νερά από την αίθουσα. Ο τρίτος χρόνος είναι αυτός. Εδώ και μήνες είναι πάνω στην ταράτσα όλα τα υλικά για στεγανοποίηση. Αυτή είναι η διαχείριση που κάνει. Και εσείς περιμένετε να ξεβουλώσει τα φρεάτια. Αλλά δεν πειράζει, θα έρθει η Γλυκερία στον πολυχώρο και θα τα σκεπάσει τα προβλήματα αυτά. Μας αξίζει τέτοια διοίκηση;” ,έγραψε ειρωνικά.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Δαβγιώτη-Ρούκουνα στο Facebook αποτυπώνουν μια ανησυχητική κατάσταση. Τα προβλήματα αυτά έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό, και η δημοτική αρχή φαίνεται να μην έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάστασή τους, ενώ όπως μάθαμε τα υλικά της μόνωσης που έχουν παρθεί βρίσκονται παρατημένα στην ταράτσα του κτιρίου μήνες τώρα!

Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση στο δημαρχείο και όχι μόνο, αφού φαίνεται ότι όπως πολύ απλά πλημμυρίζει το Κερατσίνι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, μπροστά απο τον Σκλαβενίτη, έτσι πολύ απλά μπορεί να μπάζει νερά και το Δημαρχείο της πόλης!

Related Articles

Latest Articles