Τάσος Μήτογλου: Παρουσίασε επίσημα το συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες”

Την Τετάρτη 10/05, στις 19:00, η αίθουσα του αμφιθεάτρου “Αντώνης Σαμαράκης” στο Κερατσίνι φιλοξένησε μια σημαντική εκδήλωση, καθώς ο Τάσος Μήτογλου παρουσίασε επίσημα το συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε την ομάδα των υποψηφίων που θα συνιστούν το ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή μιας συναρπαστικής μίνι ταινίας, η οποία αναδείκνυε τη ζωή του Τάσου Μήτογλου από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τη σημερινή του πορεία.

Τον λόγο πήρε ο καθηγητής ωτολαρυγγολόγος και ιατρός Ευστράτιος Μοσχοβάκης, ο οποίος αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ομιλίας του για να αναδείξει το πορτρέτο του Τάσου Μήτογλου. Επισημάνθηκε η πολύχρονη προσφορά του στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ ταυτόχρονα αναδείχθηκαν και άλλες πτυχές της πορείας του.

Τάσος Μήτογλου – Η αναφορά στα προβλήματα του Δήμου

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Τάσος Μήτογλου ανέλαβε το λόγο και εξέφρασε τις απόψεις του. Αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπως η παιδεία, η εφηβεία, η τρίτη ηλικία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον τομέα της υγείας και σε πολλούς άλλους τομείς που απαιτούν προσοχή και ενέργεια. Με το σύνθημα “Όλοι Μαζί, Ενωμένοι Πολίτες”, επεσήμανε την ανάγκη για συνεργασία και αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της περιοχής.

Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε ότι μέσα από αφοσίωση και σκληρή δουλειά, είναι δυνατόν να επιτευχθούν αλλαγές που θα βοηθήσουν την περιοχή. Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τον συνδυασμό του και να τον ψηφίσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το παρών έδωσαν οι εξής:

Γιάννης Τραγάκης υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία –Δημήτρης Μαρκόπουλος υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία – Μιχάλης Λιβανός υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία – Γιώργος Βρεττάκος υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία –Ευγενία Mπαρμπαγιάννη υποψήφια Βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία –Παναγιώτης Πούτος, υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά Νέα Δημοκρατία –Μαρία Γιαννακάκη υποψήφια Βουλευτής Β Πειραιά ΠΑΣΟΚ – Δημήτρης Διαμαντίδης υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά ΠΑΣΟΚ – Γιάννης Τσιτούρης υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά ελληνική λύση -Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Σταύρος Μελάς– Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Παπαγεωργίου– Βάσω Μπόγρη υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας- Νικόλαος Χουρσαλάς δήμαρχος Κορυδαλλού- Γιάννης Λαγουδάκος υποψήφιος δήμαρχος Περάματος – Ελένη Πέτρακα, Ελένη Καλαϊτζάκη, Νάντια Μονέου και πολλοί άλλοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους Νίκαιας, Περάματος, Κορυδαλλού.

Δείτε βίντεο απο την εκδήλωση

Related Articles

Latest Articles