Καταγγελία του υποψήφιου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Παντελή Καμά, για αγωγές σε δημότες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Παντελής Καμάς, καταγγέλλει μια ανησυχητική κατάσταση που έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες δεκάδες συμπολίτες του στην περιοχή του Αγίου Μηνά και του Αγίου Αντωνίου.

Πρόκειται για αγωγές που έχουν κατατεθεί από το Ελληνικό Δημόσιο και αμφισβητούν την ιδιοκτησία των συγκεκριμένων συμπολιτών σε κτήματα στις ανωτέρω περιοχές.

Ο κ. Καμάς επισημαίνει ότι οι αγωγές αυτές έχουν δημιουργήσει σοβαρή ανησυχία στην τοπική κοινότητα, καθώς οι συμπολίτες του βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσουν την ιδιοκτησία τους σε περιουσίες που εδώ και χρόνια έχουν αποτελέσει το σπίτι και τον τόπο δραστηριοποίησής τους.

Εντούτοις, ο κ. Καμάς εκφράζει την ανησυχία του για την αδυναμία της τοπικής διοίκησης να επιλύσει αυτό το πρόβλημα. Αναφέρει ότι η οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας του και το φεστιβάλ της Θάλασσας δεν επέτρεψαν στη διοίκηση να εντάξει τις περιοχές στο Σχέδιο Πόλης, πράγμα που θα μπορούσε να αποτρέψει τις αγωγές και τις ανησυχίες των συμπολιτών του.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμάς επισημαίνει ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο οι φάκελοι των υποθέσεων, και μέχρι τον Ιούνιο αναμένεται να δημοσιευτούν αποφάσεις σε βάρος των συμπολιτών του. Ολοκληρώνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος εκφράζει την ανησυχία του για το πώς αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει την κοινότητα και την ιδιοκτησία των πολιτών.

Αναλυτικά ο Παντελής Καμάς αναφέρει:

Τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες συνδημότες μας δέχονται Αγωγές, από το Ελληνικό Δημόσιο, στις οποίες αμφισβητείται η ιδιοκτησία τους σε κτήματα στις περιοχές του Αγίου Μηνά, και του Αγίου Αντωνίου..
Η οργάνωση όμως της προεκλογικής εκστρατείας του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, και το Φεστιβάλ της Θάλασσας δεν επέτρεψε στη Διοίκηση να έχει εντάξει τις περιοχές στο Σχέδιο Πόλης.
Σημειώνουμε ότι με βάση τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο, οι φάκελοι των υποθέσεων και μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν δημοσιευτεί Αποφάσεις, προφανώς σε βάρος των συμπολιτών μας.
Σήμερα εν είδει Δημοσιολόγου ο κύριος Βρεττάκος αναφέρεται στην επικύρωση του Δασικού Χάρτη ( το έτος 2022), και ότι ο δρόμος άνοιξε!!!!!
Δεν μάς είπε τι έκανε για τους συμπολίτες μας, πριν ” σκάσει ” το θέμα που έχει σκάσει. Περιουσίες θα αλλάξουν χέρια σύντομα.

Ήθελαν να τους γνωρίσουμε. Τους γνωρίσαμε. ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ

Παντελής Καμάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles