Περιφερειακές εκλογές 2023: Οι 214 υποψήφιοι του Νίκου Χαρδαλιά με τον συνδυασμό “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”, με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά, που θα αγωνιστεί για τις θέσεις των Περιφερειακών Συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έρχεται στο προσκήνιο με τη δημοσιοποίηση των 214 ατόμων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Οι υποψήφιοι αναζητούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής, με στόχο να εκπροσωπήσουν την περιοχή ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

O συνδυασμός «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά περιλαμβάνει 55 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 33 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, 30 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, 28 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 25 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Πειραιά, 30 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, 10 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής και 3 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Νήσων.
Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52.5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι σε 40 Δήμους της Αττικής.

Με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 214 συμπολίτες μας που
παίρνουν θέση μάχης στο συνδυασμό μας. Θέση μάχης για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέση μάχης, προπάντων, για ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών σε κάθε μια από τις 66 γειτονιές της Αττικής.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο.

Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους.

Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά.

Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που είχαν τη διάθεση να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Ολοι μαζί θα δώσουμε την κοινή μάχη, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Στόχος όλων είναι να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε».

Related Articles

Latest Articles