Τι λένε οι δημοσκοπήσεις για την εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας;

Λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και την εκλογική αναμέτρηση για την Δημαρχία.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, έχει ποσοστά που κυμαίνονται μεταξύ 35-37% ενώ την ίδια ώρα ο νέος υποψήφιος Τάσος Μύτογλου έχει ποσοστά που είναι κοντά στο 30-32%.

Όσοι παρακολουθούν τις εκλογικές αναμετρήσεις στον Δήμο, σίγουρα θα έχουν μάθει ότι ο Δήμαρχος είναι πάντα το φαβορί για να είναι ο νικητής. Ακόμα και όταν όλα φαίνεται ότι είναι κατά του, ο Δήμαρχος παραμένει φαβορί.

Η δεξαμενή που γεμίζει στα χρόνια της θητείας του, σπάνια μπορεί να σπάσει, εκτός και αν δείξει αλαζονικό ύφος. Αυτό είναι το μόνο που τιμωρεί ο κόσμος! Τίποτα άλλο.

Το ίδιο συνέβει και με παλιότερους δημάρχους στην πόλη μας, οι οποίοι έχασαν την εκλογική αναμέτρηση γιατί νόμιζαν ότι ήταν κάτι ξεχωριστό!

Μετά απο δύο θητείες ο Χρήστος Βρεττάκος δείχνει φέτος να μην είναι το απόλυτο φαβορί όπως ήταν στην προηγούμενη, παρά τις προσπάθειες που κάνει.

Για πρώτη φορά μάλιστα έβγαλε στον δρόμο και αυτοκίνητα να φωνάζουν με όποιον τρόπο μπορούν υπέρ της εκλογής του. Επίσης για πρώτη φορά γέμισε και τους δρόμους με αφίσες!

Απο την άλλη πλευρά ο Τάσος Μύτογλου κινήθηκε σε πιο ήπιους τόνους και κράτησε ένα πολύ πιο χαμηλό προφίλ. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα του βγει σε καλό φαίνεται όμως, ότι ο Χρήστος Βρεττάκος δεν θα πάρει την Δημαρχία εύκολα.

Επειδή όμως ο Δήμος μας ανέκαθεν ήταν απρόβλεπτος στις εκλογικές του αναμετρήσεις, μην απορήσετε αν καταφέρει να βγει ξανά απο την πρώτη Κυριακή.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν πάντως νικητές και ηττημένοι, είναι ότι με τα θεάματα δεν αναβαθμίζεις την ποιότητα των πολιτών, αντιθέτως τους σπρώχνεις ακόμα περισσότερο στην απαξίωση.

Αν ο νυν Δήμαρχος συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και δεν κάνει έργα ουσίας στον Δήμο τότε την επόμενη φορά, σίγουρα θα παέι σπίτι του. Το ίδιο θα συμβεί και στον νέο Δήμαρχο, αν καταφέρει να εκλεγεί.

Η πόλη μας χρειάζεται αναβάθμισή και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το μόνο που αναβαθμίστηκε ήταν η βρώμα που έρχεται απο την Δραπετσώνα.

Όποιος και να είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών Δήμαρχος να ξέρει πολύ καλά ότι εμείς θα είμαστε εδώ για να δείξουμε όλα όσα γίνουν. Είτε είναι καλά, είτε είναι άσχημα!

Καλές εκλογές λοιπόν σε όλους και ο καλύτερος να νικήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles