Μάρθα Καραγιάννη ετήσιο μνημόσυνο: Πού και πότε θα τελεστεί

Το ετήσιο μνημόσυνο έρχεται να θυμίσει την ανεπανάληπτη παρουσία της Μάρθας Καραγιάννη στις καρδιές μας. Πριν από έναν χρόνο, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022, αποχαιρετήσαμε μια μεγάλη καλλιτέχνιδα που άφησε το σημάδι της στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Η Μάρθα Καραγιάννη, μια σπάνια ηθοποιός με ακέραιη προσωπικότητα, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών, δημιουργώντας σε όλους στιγμές λύπης και νοσταλγίας

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον χαμό της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο.

Οι φίλοι, οι θαυμαστές και η καλλιτεχνική κοινότητα θα συγκεντρωθούν εκεί για να αποτίνουν φόρο τιμής σε μια γυναίκα που με την παρουσία της έγινε σύμβολο ενός ενδιαφέροντος και πολυδιάστατου κόσμου.

Η Μάρθα Καραγιάννη θα παραμείνει στη μνήμη μας ως μια αξεπέραστη καλλιτέχνιδα, που με την καριέρα της και την προσωπικότητά της, άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον χώρο της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

Η επιστήθια φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Δώρα Δούμα γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της τα εξής:

«Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο πρώτο νεκροταφείο στον ιερό Ναό Άγιοι Θεόδωροι θα τελέσουμε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον χαμό της αγαπημένης μας Μάρθας Καραγιάννη», έγραψε.

Related Articles

Latest Articles