Λεωνίδας Μανωλάκος: Δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητα του

Ο Υποναύαρχος Λ.Σ. (εα) Λεωνίδας Μανωλάκος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

Λεωνίδας Μανωλάκος – Δελτίο Τύπου ανακοίνωση υποψηφιότητας

Μετά από ώριμη σκέψη και την παρότρυνση φίλων και συμπολιτών μου, αποφάσισα να ταχθώ, στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με τον Συνδυασμό “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Στόχος προσωπικός, να είμαι μέρος της νέας προσπάθειας που ξεκινάει για να πάει η Αττική και ειδικά ο Πειραιάς πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο καλά.

Η παρουσία μου στον Πειραιά, από τα νεανικά χρόνια μέχρι σήμερα, διακρινόταν για την ειλικρίνεια, το πραγματικό ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο και την άδολη αγάπη για τον συνάνθρωπό μου.

Δεσμεύομαι ότι με την ίδια ταπεινότητα, με την ίδια δύναμη και με ακόμα περισσότερη αγάπη, θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σας και να εργάζομαι για το κοινό καλό.

Ζητώ τη στήριξη σας, για να ανοιχτούμε μαζί στα πέλαγα και να παλέψουμε τις τρικυμίες!

Πάντα δίπλα σας !

Λεωνίδας

Related Articles

Latest Articles