Όλοι είναι παράνομοι εκτός απο τον Δήμαρχο! Γέμισε αφίσες το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα

Κινήσεις πανικού κάνει ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, αφού πρώτη φορά τον βλέπουμε να γεμίζει με παράνομες προεκλογικές αφίσες τους δρόμους της πόλης του.

Φαίνεται ότι τα τελευταία μνήματα που έλαβε απο τις κρυφές δημοσκοπήσεις δεν είναι καλά για τον ίδιο και τον συνδυασμό του και πάνω στον πανικό του κάνει αυτά που απαγόρευε να κάνουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι στις προηγούμενες προεκλογικές τους καμπάνιες.

Το μόνο που μένει τώρα είναι την ημέρα των εκλογών να δούμε τους δρόμους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας γεμάτους με φυλλάδια της τελευταίας στιγμής, όπως είχε γεμίσει πριν απο χρόνια, άλλος υποψήφιος!

Μέσα στον πανικό του μάλιστα ο Δήμαρχος ξέχασε ότι η αφισοκόλληση είναι παράνομη και υπάρχει νόμος γι΄αυτό, απλά φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι κανένας δεν υπάρχει για να ασχοληθεί μαζί του

Δήμαρχε η αφισοκόλληση είναι παράνομη βάσει νόμου

Η παράνομη αφισοκόλληση και άλλες παραβιάσεις του εκλογικού κανονισμού από υποψήφιους ή εκλεγμένους αξιωματούχους είναι απαράδεκτες πρακτικές που υπονομεύουν τη νομιμότητα της διαδικασίας.

Είναι απολύτως αναγκαίο να τηρείται ο εκλογικός νόμος και να σέβονται όλοι οι υποψήφιοι και εκλεγμένοι αξιωματούχοι τους κανόνες και τους νόμους που διέπουν τις εκλογές.

Ο αγανακτισμένος πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να αντιδράσει σε τέτοιες πρακτικές μέσω της ψήφου του, και είναι σημαντικό να επιλέγει υποψηφίους που τηρούν τον νόμο και διακυβεύουν το καλό της πόλης και της κοινωνίας.

Η δικαιοσύνη πρέπει να εξετάζει και να επιβάλλει κυρώσεις σε περιπτώσεις παραβιάσεων του εκλογικού νόμου, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα των εκλογών και η εμπιστοσύνη στη δημοκρατική διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Related Articles

Latest Articles