Αποσύρθηκε απο την διεκδίκηση του Δήμου ο Παναγιώτης Διαλινάκης

Με μια λιτή ανακοίνωση του, ο Παναγιώτης Διαλινάκης ανακοίνωσε την απόσυρση του από την υποψηφιότητα για δήμαρχος του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, χωρίς βέβαια να εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Στην λιτή αυτή ανακοίνωση του ευχαρίστησε και τους πολιτικούς του αντιπάλους, άφησε βέβαια εκτός απο τις ευχαριστίες του, τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Μήτογλου!

Δεν ξέρουμε αν έπραξε καλά εκείνος και η παράταξη του, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η απόσυρση του έχει γίνει γνωστή εδώ και μια εβδομάδα και οι αφίσες που γέμισε τον Δήμο, ακόμα κρέμονται στις κολώνες!

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Διαλινάκη

Φίλες και φίλοι,
θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η δημοτική μας παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ, δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Θα συνεχίζουμε να συμμετέχουμε ενεργά με παρεμβάσεις, όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης χωρίς κομματικές και πολιτικές εξαρτήσεις και παρωπίδες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου, τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον Γιώργο Καλαμαρά και τον αξιοπρεπή συνάδελφο Δικηγόρο Παντελή Καμά, για τον μέχρι σήμερα και σε επίπεδο πολιτικού ήθους προεκλογικό αγώνα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και πάνω από όλα νικητής στις εκλογές να είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΛΙΝΑΚΗΣ

Related Articles

Latest Articles